نحوه اعلام آمادگی برای حضور در مصاحبه از طریق وب سایت

کد خبر: 819 تاریخ انتشار: 1396/4/28
نحوه اعلام آمادگی برای حضور در مصاحبه از طریق وب سایت
image

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، زمان مصاحبه داوطلبان آزمون مصاحبه دکتری سال 1396 دانشگاه آزاد اسلامی واحدهای استان مازندران تمدید شد.

بر این اساس آندسته از داوطلبانی که به هردلیلی نتوانستند در نوبت قبلی مصاحبه از 21 تا 24 تیرماه برای مصاحبه شرکت نمایند می توانند در روزهای یکشنبه 8 و دوشنبه 9 مرداد سال جاری برای شرکت در مصاحبه به واحد ساری مراجعه نمایند.

برای اعلام آمادگی برای حضور در مصاحبه حداکثر تا ساعت 24 روز سه شنبه 3  مرداد بعد از ورود به سامانه دریافت ابلاغیه مطابق راهنمای زیر آمادگی خود را اعلام نمایید.

1- ورود به سامانه و ورود اطلاعات شخصی مطابق با اطلاعات ثبت شده در زمان ثبت نام

2- انتخاب  گزینه "مایل به ثبت نام و حضور در مصاحبه هستم"

3- مشاهده نتیجه اعلام آمادگی برای حضور

برچسب‌ها : آزمون دکتری - تمدید - دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران - مصاحبه دکتری - واحد ساری