اربعین ذخیره فرهنگی پایان ناپذیراست.

1397/08/07

مراسم اربعین حسینی در مسجد ولی عصر(عج)دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزارشد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و واحد ساری، مراسم اربعین حسینی با حضوراستادان، دانشجویان وجمعی از کارکنان، بعداز نمازظهروعصردرمسجد ولی عصر(عج) واحد ساری برگزارشد.
سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری ضمن تسلیت اربعین حسینی گفت :اربعین یک ذخیره پایان ناپذیرازشورناب وپاک شیعه درتاریخ اسلام، وخلوص آن ، جنبه مردمی وخودجوش فرهنگ ارادت به آقا امام حسین (ع) است.
منصوریان فرهنگ ولایت‌پذیری را مهم ترین و دشوارترین امتحان دانست وبیان داشت: قیام امام حسین درکربلا با اسرار درونی انسان‌ها سر و کار دارد، و راه‌پیمایی عظیم و ده‌ها میلیونی اربعین که این روزها شاهد آن هستیم قدرت و عظمت اربعین در نجات انسان‌ها را  نشان می دهد،
در این مراسم حجت الاسلام باقریان  امام جماعت دانشگاه به ایراد سخن پرداخت وگفت: اربعین حسینی عصاره و چکیده نهضت امام حسین(ع) است ، وی افزود: مسیر 40 روز از کربلا تا شام و از شام به مدینه سخت ترین دوره مصائب اهل بیت(ع) بود، چرا که به فرموده امام سجاد(ع) اهل بیت(ع) سخت ترین دوران را در این مسیر گذراندند.
حجت الاسلام خشنود مدیرفرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در این مراسم گفت: اربعین حسینی در واقع نقطه اوج معارف واقعه کربلا بوده و مناسک حسینی از این روز شکل گرفت .
در پایان شرکت کنندگان در سوگ اربعین حسینی به سینه زنی پرداختند.