با حضور حجت‌الاسلام کلانتری در ساری صورت گرفت؛ تبیین و ارائه راهکارهای اجرایی دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری

1398/06/06

کارگاه آموزشی تبیین دقیق و ارائه راهکارهای عملیاتی برای اجرایی‌شدن دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری برگزار شد.

گزارش روابط عمومی واحد ساری، صبح امروز کارگاه آموزشی تبیین دقیق و ارائه راهکارهای عملیاتی برای اجرایی‌شدن دستورالعمل آراستگی و شئون فرهنگی و رفتاری با حضور حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی در واحد ساری این دانشگاه برگزار شد.

در این کارگاه آموزشی، رؤسای دانشگاه‌ها، معاونان و مدیران فرهنگی، مدیران حراست، مسئولان حفاظت، مسئولان بسیج اساتید، مسئول نهاد رهبری در دانشگاه، نماینده ریاست دانشگاه در هیئت نظارت بر تشکل‌های دانشجویی در استان، فرمانده بسیج اساتید و کارکنان و دانشجویان و کارشناسان فرهنگی خواهر و برادر استان مازندران، گلستان و سمنان حضور داشتند.