منصوریان ، ۹ مدرسه سما تا مهر ۹۸ در استان مازندران راه‌اندازی می‌شود

1398/03/17

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: با اقبال خوبی که نسبت به مدارس سما وجود دارد تا ابتدای سال تحصیلی جدید حدود ۹ مدرسه سما افتتاح می‌کنیم.

حسین منصوریان در گفتگو با روابط عمومی واحد ساری ،درباره راه‌اندازی مدارس و آکادمی‌های تخصصی ورزشی در استان مازندران اظهار کرد: در این مورد نشستی با معاونت آموزش‌های عمومی و مهارتی (معاونت سما) برگزار کردیم و به عبارتی برای راه‌اندازی این مدارس همکاران را بسیج کرده‌ایم.

وی گفت: بعضی از واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در استان مازندران امتیاز راه‌اندازی مدارس و آکادمی تخصصی ورزشی را دارند و بعضی از واحدها باید مجوزهای لازم را برای راه‌اندازی این مدارس اخذ کنند تا بتوانند فعالیت داشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران و واحد ساری افزود: مهم‌ترین مشکلی را که می‌توانم در راه‌اندازی این مدارس عنوان کنم، کمبود منابع مالی است؛ چراکه بدون اعتبار و پول دشوار است و باید سرمایه‌گذاری ابتدایی داشته باشیم، بیشتر واحدها در سرمایه‌گذاری ابتدایی دچار معضل هستند.

منصوریان یادآور شد: خوشبختانه این عزم وجود دارد تا این مدارس راه‌اندازی شود و با اقبال خوبی که به مدارس سما وجود دارد تا ابتدای مهر حدود ۸ تا ۹ مدرسه سما در استان مازندران راه‌اندازی می‌کنیم .