منصوریان عنوان کرد: نقش‌آفرینی بسیج در مسائل اجتماعی در راستای رسالت فرهنگی

1398/02/14

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران گفت: بسیج در راستای رسالت فرهنگی باید در مسائل اجتماعی نیز نقش‌آفرینی کند.

به گزارش روابط عمومی واحد ساری، عصر امروز نخستین جلسه بسیج کارکنان پایگاه شهید بهرامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با حضور سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی مازندران و اعضای فعال بسیج عصر امروز در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در این جلسه، بسیج را مولود انقلاب دانست و اظهار کرد: به همان اندازه که برای پایداری انقلاب اسلامی تلاش می‌کنیم و به آرمان‌های نظام وابسته هستیم، باید از بسیج هم حمایت کنیم؛ چراکه بسیج شجره طیبه و درخت تناور و پرثمر انقلاب اسلامی است که همواره در میدان عمل پیش‌قدم است.
حسین منصوریان با بیان اینکه بسیج در راستای رسالت فرهنگی باید در مسائل اجتماعی نیز نقش‌آفرینی کند، اضافه کرد: داشتن تفکر بسیجی مهم‌تر از شخص بسیجی است؛ چراکه با تفکر بسیجی می‌توان برای آرمان‌های انقلاب در چارچوب فرهنگ اسلامی فعالیت‌های اجتماعی را با پژوهش در جامعه و با حضور مستمر رونق بخشید.

وی عنوان کرد: کارکنان دانشگاه علاوه بر نقش آموزشی و پژوهشی بایستی فرهنگ بسیجی بودن را در بین دانشجویان با خدمات دهی بهتر نشان داده و در میدان عمل و فرهنگ پیش قدم باشند.

فرمانده پایگاه بسیج شهید بهرامی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری نیز در این جلسه فعالیت‌های فرهنگی، آموزشی و عقیدتی را در راستای اهداف نطام جمهوری اسلامی از آرمان‌های بسیج دانست و گفت: هشت سال دفاع مقدس صفت بسیجی بودن را در بین مردم ایران تقویت کرد و آراسته بودن به  این صفت بوی بهار و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد.

مهرداد محمدی، یکی از اهداف پایگاه بسیج شهید بهرامی کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری را تبیین بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و تشکیل گروه‌های جهادی دانست و بیان کرد: اعتقاد عميق دارم كه کارکنان بسيجی دانشگاه به همراه استادان بسيجی و بسیج دانشجویی  می‌توانند در زمينه‌های فرهنگی و اجتماعی در کنار مدیریت برای اهداف دانشگاه از طریق توسعه فرهنگ نماز، امر به معروف و نهی از منکر و آگاهی و بصیرت فعالیت چشم‌گیری داشته باشند.