در مراسمی با حضور مسئولان؛ استادان نمونه دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری تجلیل شدند.

1398/02/09

استادان نمونه و پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری در مراسمی با حضور مسئولان تجلیل شدند.

به گزارجمعیاز مسئولان و دانشگاهیان برگزار شد.ش خبرنگار خبرگزاری آنا از ساری، مراسم گرامیداشت روز معلم و مقام استاد عصر روز گذشته در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ساری با حضور

در این مراسم از محمد صالحی استاد گروه مدیریت، همایون مؤتمنی استاد گروه کامپیوتر، محمد فارسی استاد گروه کشاورزی و قهرمان محمودی استاد گروه علوم پزشکی واحد ساری به‌عنوان استاد نمونه سال ۹۸ و استادانی که از مرتبه استادیاری به دانشیاری و مربی به استادیاری ارتقا یافته و علیرضا غنودی به‌عنوان استاد پیشکسوت تجلیل شد.

در این مراسم محمد صالحی استاد گروه مدیریت و همایون موتمنی استاد گروه کامپیوتر واحد ساری به‌عنوان استاد نمونه استان مازندران معرفی شدند.

حسین منصوریان سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران در این مراسم با  گرامیداشت روز معلم و استاد اظهار کرد: انبیای الهی برای هدایت مبعوث شدند؛ چراکه تنها پدیده عالم که استعداد هدایت دارد، انسان بوده و هدایت سایر موجودات از نوع تکوین است.

وی افزود: رسالت پیامبر کار ساده‌ای نست؛ چراکه هدایت موجودی را بر عهده دارد که ممکن است طبع شیطانی داشته و  فساد ایجاد کند و ممکن است در جایگاه معصومین باشد. پس رسالت معلم به این خاطر رسالت انبیاست که هدایت افراد را بر عهده دارد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نخستین صفت هادی و معلم را عقل عنوان کرد و گفت: اهمیت رابطه علم و عمل برای هدایت از جایگاه ویژه‌ای در تعلیم و تربیت برخوردار است؛نظام تعلیم و تربیت زمانی می‌تواند شخصیت‌های برجسته تربیت کند که معلمان آزاداندیش داشته باشد و دغدغه معاش نداشته باشد؛ چراکه معلمی حرفه نیست؛ معلم در اندیشه و عقل دانشجوی خود تأثیرگذار است و رفتار معلم پیام‌رسان واقعیت فرهنگ یک مجموعه علمی است .